beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
puasa datang lagi :)
✿ Posted on Friday, July 20, 2012 at 9:37 PM ||
0 comment(s)


jum tengok .HAHAHA

assalamualaikum
first nak ucap selamat menyambut bulan ramadhan :')
okey , besokk puase kan ? wahh bestt nye . tahun nak nak nak puase penuh ,tu pun kalau boleh . HIHI , btw korang korang jangan nak saje saje ponteng puase taw nanti kan jadi puake baru taw . HAHA. tahun niy na pergi semayang tawarih eh silap terawih taw . eii .best kang . banyak kelebihan kebaikan keistimewaan bulan ramadhan ni . tapi first amy simpan impian , amy kalau boleh nak sangat tahun ni bertemu dengan malam lailatul qadar . . harap sgt tu tapi kalau nak mesti kene usaha kan ? oh yeah , insyallah amy akan usaha ;') .harap puase tahun ni lebih baik dari sebelumnye . amin . oke lha , itu sahaje yang mampu taip untuk chapter puase ni . slm


salam ramadhan :)
Contest 6 in 1 by Nurul Fara
✿ Posted on Monday, July 16, 2012 at 12:29 PM ||
0 comment(s)



Photobucket

assalamualaikum
okeh amy ada try contest ni .okey to yang nak join sila tekan banner comel kat atas tu ye .klik banner and turuti semua rules dye :)

  • done to follow
  • done to like
  • done to add
  • but sorry amy tak ade twitter .xboleh na follow twit :(

 cara pemilihan



 1.Superb blogger = tempat pertama dan kedua.
 2.Blog comel = tempat pertama dan kedua.
 3.Blog simple + kemas = tempat pertama dan kedua.
 4.Entry menarik = satu pemenang.
 5.Peserta akhir.
 6.Peserta ke 27.

senarai hadiah

sekian#

ohsemm of jamuan fiveST
✿ Posted on Saturday, July 14, 2012 at 6:07 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum .

5st are back again 14julai2012. 
kali ini team of 5st bergerak ke sutra beach resort ! so ohsemm lha .jamuan paling gempak >< ! semua puteriputeri and puteraputera comel dan hensem .woahh . tidak lupe cikgu mira terr . cikgu mira spotink abis abisan taw . berjiwa young ! ohsemmm .memory kedua ta kan amy lupe . tahniah and tenkiu geng st ! xnak cakap banyak .korank nak tegok gambar tak . okeh lihat bawah ni taw :')


satuperdua from 5st :)

geng of macho 
kiri :syukri.pok.copix.jaha.cikgu mira


cute bukan ?
kiri:pok.copix.jaha.pgy.syukri.nyna

comey kan ?
kiri:meni.yana.ayi.cikgu.tasya.yuni

si ungu
kiri:meni.ayo.yana


sekian from kami limast:')


hb tasya
✿ Posted on Sunday, July 8, 2012 at 1:21 PM ||
0 comment(s)


cung kan ? :)
assalamualaikum

happy besday to u
happy besday to tasha :)

kelmarin hari jadi adq farah . hari ni 8.julai besday kezen amy yang semakin comell niy. semek ni umo nye da cukup 14 . oh yeah . da tue --' haha btw hepy bsdy ye sha . kak sayang ngad sha .sejak kecik lagi kan kite rapat . hihi . main masak masak . pondok pondok .polis polis mase kecik memang memory paling ohsemm .semakin hari semakin comey semek ni taw .oke kak nak ucap kan semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki , semoga berjaya dunia akhirat , senyum kerek kerek ey . and de last one hope hubungan kite macam dulu lagi . oke hadiah tu , tengah thinking lagi tapi kompem kak kasi . okeh sayang mg semek#
al fatihah
✿ Posted on at 10:55 AM ||
0 comment(s)



assalamualaikum
al fatihah untok arwah akif mukhlis ( kezen amy ) :'(

semalam amy mimpi arwah akif . kenape ? ayah amy kate kalau orang yang meninggal datang dalam mimpi kite , bermakne dye suruh kite ingat dye . so , doa untok dye la . arwah meninggal sejak april or mei tahun 2011 , mase tu arwah 15 tahun. arwah akif baik sangat sangat sometime arwah nakal.. geram rasye tapi semua tu tinggal kenangan kan ? ye , tahu . sedih sangat mase pemergian arwah . amy ade big family sebelah ayah , and family arwah yang paling rapat ,amy rapat semua termasuk arwah akif. arwah akif xcident pade hari jumaat pade hari sabtu arwah tinggalkan kami semua .dye orang kedua yang meniggal kami semua selepas  arwah tokki amy. oke , amy mimpi arwah datang , arwah kate dye nak mintak tolong . sepanjang mimpi tu arwah sentiase senyum and senyum . tade pun muke gelisah or sedih . alhamdulillah . harap arwah akif tenang di alam sane . al FATIHAH~

Allah lebih sayangkan arwah akif kan . :')
hb to adq farah#
✿ Posted on Saturday, July 7, 2012 at 8:40 AM ||
0 comment(s)


cantik kan :']
assalamualaikum!

hari nih 7.julai kan ? ha'a baru amy teringat hari ni HB someone .not pakwe amy tapi nih dia budaq chumil lagi cute nih . oh ya , patut la amy teringat kt farah hari ni . haha ! mesti best kan deq :') to adq farah : semoga panjang umo dan dimurah kan rezeki .semoga berjaye dunia akhirat. senyumsenyum selalu .and de last one . jangan lupe akq neh. akq sayang iler adq :'* walaupun kite baru je kenal kan ? adq ni terlalu baek tahu tak ? ecece puji tu . hehe btw akq harap adq cepat sembuh .amin~ #