beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
art trade with fara_nym
✿ Posted on Sunday, May 19, 2013 at 12:00 PM ||
4 comment(s)


by : beloggie amy

from : fara_nym

assalamualaikum :)

dah lama tak art trade , kali ni amy telah dijemput untuk ber art trade dengan si peminat boboiboy iaitu
fara_nym

selepas amy blogwalking ke blog fara ni , amy dapat idea untuk buat art trade untuk fara . fara ni suka boboiboy + fang . soo tema nya ialah si fara sedang lukis boboiboy and fang . amy pilih warna purple sebab blog fara pun ala ala purple soooo itu la hasil dari amy . sila tekan gambar di atas untuk ambil tau ..
ingat fara je :) yang lain haram mengambilnya :)
kalau nak ? sila art trade dengan amy , ataupun tempah doodle dengan amy :) *murah2 je ..

Labels: