beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
GIVEAWAY SAKAN BY EYQIN DAN ECAH
✿ Posted on Friday, July 22, 2016 at 2:35 PM ||
4 comment(s)


klik banner di atas utk join 

asslamualaikum, harini beloggie amy join giveaway by eyqin & ecah
bak kata eyqin & ecah "GA ini dibuat julung-julung kali tau"
so tunggu apa lagi beloggerians , jum join and support this giveaway bagi GEMPAK sikit

tarikh GA bermula & tarikh tama GA 

10 Julai 2016 sehingga 10 September .

okay, sebelum nak join tu , korang Wajib baca syarat ga tau . 

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN 
\
belogie amy done follow blog eyqin & ecah
  • Blogger Malaysia
  • Follow blog Eyqin dan Ecah *semua akan di follow back , in shaa ALLAH
  • Copy code entry dibawah dan postkan di blog anda .
  • Copy link entry dan pastekan diruangan komen GA ini
  • GA akan terbatal sekiranya kurang daripada 20 penyertaan .
SENARAI HADIAH 

  • 4 shawl ( 2x pemenang )
  • 2 novel ( 2x pemenang )
  • RM30 ( 1x pemenang )
  • Sepasang sarung lengan ( 1x pemenang )

Saguhati 

  • Review blog dan bloglist ( 3x pemenang )
pesanan dari eyqin dan ecah 
So , mari ajak kawan-kawan join sekali yaaaa ! Terima kasih !

#bismillah, beloggie amy join ya . dan semoga eyqin dan ecah sukses dalam dunia blog ni dan teruskan berblogging tau .