beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
FANTASTIC 7 GIVEAWAY BY SPENDALUSUH
✿ Posted on Sunday, July 24, 2016 at 10:52 PM ||
6 comment(s)




assalamualaikum ,

hari ini , amy terjumpa giveaway by Spendalusuh .  so sepantas kilat beloggie amy join giveaway ni bagi support giveaway ni . to all beloggerians moh lerr join this giveaway bagi gempakk  dan sebelum join tu korang jemputlah baca dan wajib ikut kesemua syarat-syarat GA ni tau .

SYARAT-SYARAT GA



FOLLOW belog spendalusuh. #beloggie amy done follow yg ke131

LIKE fesbuk #beloggie done like

buat satu entry tentang GA & tampalkan banner sekali tau 

comment sambil bubuh link"kata penganjur GA"

hadiahnya ? korang boleh lihat dibanner . tuan empunya GA sudah nyatakan . menarik bukan ? so apa lagi , be supportive and lets join. dia punya syarat pun simple ja :). KLIK banner di atas untuk JOIN. 
#Bismillah , amy join ya . semoga murah rezeki dan sentiasa berjaya dalam dunia belog.