beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
Birthday Giveaway By Alia
✿ Posted on Saturday, July 30, 2016 at 3:58 PM ||
0 comment(s)



assalamualaikum ,

petang ni , amy blogwalking and then amy terjumpa satu birthday giveaway by alia  sempena dengan bulan kelahiran alia
so , amy pun cepat cepat lah join sebab giweaway ni tamat 31 July 2016 ( besok ) . so sesiapa yang nak join tu korang bolek klik je banner pink comel kat atas tu tau  okey sebelum tu korang follow lah kesemua syarat GA dibawah ni . Owner Ga ni bagitahu dia akan pilih TIGA orang yang bertuah untuk menang .  okay syarat dia pun simple jaa . jom la reramai support giveaway ni tau tau tau . mana lah tahu kot rezeki kita kan . lets join n be a supportive 

syarat Giveaway


 done follow belog alia yg ke 177


 done follow instagram alia + instagram gilaperfume_gilamakeup


 done like page fb alia
 done buat entry + copy semua info + tinggalkan link n komen 

special wish to Alia  

happy birthday to you sis 
semoga panjang umur serta dimurahkan rezeki selalu ,
semoga berjaya di dunia dan di akhirat
semoga sentiasa bahagia disamping orang tersayang
always success dalam dunia belog n teruskan berblogger