beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
what new in beloggie amy ?
✿ Posted on Friday, June 17, 2016 at 6:22 PM ||
1 comment(s)



assalamualaikum ,
 okay , amy akan buat satu pembaharuan dalam beloggie amy ni. Antaranya ialah preloved by amy ? preloved ni amy akan jual barang preloved seperti baju , bajukurung, jubah, tudung bawal, shawls dan lain lain lagi . kepada sesiapa yang belum tahu apa itu peloved. preloved ni barang kesayangan yang ingin dijual dengan harga yang rendah. okay ?

amy akan upload preloved di sini cuma tak tahu lagi bila sebabnya busyyyyy. hehe . bila dah diupdate amy akan buat entry khas gituw

itu sahaja , terimakasih