beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
selamat tinggal :)
✿ Posted on Sunday, June 23, 2013 at 1:28 PM ||
2 comment(s)




assalamualaikumm

haiyya dah lama kan amy x conteng conteng belog amy ni :( rinduuu !
terlalu banyak sebab kenapa amy x update dan sebab utama nya amy busy untuk pergi sambung stdy ni.
and pada 24/6/13 ni amy akan tinggal blog ni buat sementara :( haaaa sedihh sangat
maybe lama jugak la tak online blog . mesti rindu . dan sebelum amy tinggalkan beloggie amy ni , amy nak ucapkan ribuan terimakasih untuk semua blogger yang telah mengfollow amy . maaf amy xsempat nak follow balik , nanti amy follow eh ?
lastly , doakan amy berjaya kay ? tuhan saje yang mampu balas jasa baik korang :') iheartyou followers n readers

selamat tinggal#