beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
REVIEW PEMENANG GA MANIAC
✿ Posted on Friday, June 21, 2013 at 10:50 PM ||
1 comment(s)



assalamualaikum

amy akan review kan pemenang untuk GA muna dan ira . so harap sudi terima review yang amy buatkan ni.maaf andai tersilap#


for farra anuar :

  • simple blog tapi cute :)
  • loading pun cepat
  • ruangan iklan pun di susun dengan rapi & kemas je 
  • part button sosial tu pun , cantik :) amy suka ! hehe
  • header simple but nice
  • totally belog farra simple but kemas , cantik 
  • markah for review 8/10 


  • amy suka blog adik ni sebab comell sangat :)
  • header pun comel !!
  • simple but ohsemmm 
  • cepat loading 
  • sidebar kemas & disusun dengan rapi sekali 
  • totally blog adik sangat ohsemmm :)
  • markah for review 10/10


  • next , first amy ke belog juny amy tengok header dulu . wow ! hensem header juny . i like
  • simple . tapi kemas :)
  • sidebar pun kemas + comel . sesuai dengan mix warna kelabu + pink lembut 
  • cepat loading 
  • totally belog juny kemas | simple | ohsemm 
  • markah for review 9/10



  • cop ! amy dah lama follow belog wana :) *suka baca hasil karya belog wana
  • header yang teramat comel dan sesuai dengan belog 
  • background pun cunnn ;) 
  • belog wana tersangatla pinkieee 
  • part sidebar , disusun dengan sangat rapi dan kemas . cantik !
  • cepat loading
  • totally , amy fall in love with belog wana ni :)
  • markah for review 10/10



  • okay , belog mimi ni bertemakan hijau . comel ! *amy jarang jumpa blog yg bertemakan kehijauan
  • header simple tapi cunnn sangat doodle tu macam kawaii dolls .
  • sidebar simple tapi kemass :)
  • cepat loading
  • widget semuanya ala ala kawaii . comel ! amy suka :)
  • totally , semuanya okayy :) ilike :)
  • markah for review 8/10 

amy tak pandai nak komen yang negatif sebab amy tak mahir sepenuhnya dalam berblog ni . amy hanya mampu kata apa yang rasa . semua tu ikhlas dari hati amy . hope pemenang ni berpuas hati . jika amy ada silap , maaf sangat :) okayyyy :)
*done for review ! TY-