beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
when besday girl saying thankyou :*
✿ Posted on Tuesday, May 7, 2013 at 12:29 AM ||
0 comment(s)



assalamualaikummm :)

6mei2013#
maka genap la amy 18tahunnnn , kay tua sudah --' , birthday kali ni bertemakan sadhappy . kenapa sad ?
kenapa happy ? cececey , hebat jeh -.-
amy just wait seseorang yang first wish kat amy . amy berharapkan dia tetapi bukan dia ! hehe , takpelaa kan ..thankyou for my bestie  wawa :) orang pertama wish dekat amy , bangga dpt kawan mcm wa :') pastu beratur ratur la mesej . hehe , thankyou yang sudi wih wish dekat amy tuuu . nahh ♥ 
and taklupa rakan facebook amy yang susah payah wish dekat amy , yeahhh loveyouu friendsss . walaupun ramai yang tak kenal --' and untuk kakak sepupu amy yang susahpayah buat status bergambar dekat facebook , waaaa , terharu sangat sangat :*
taklupa jugak untuk dia , sanggup bagi big suprise gituuu . tak ku sangka 
apa yang penting amy bersyukur sangat sebab masih diberi peluang lihat dunia hari ni , 
rasa sangat diri amy dihargai 
aaa , nak nanges pun ada :)


wishlist 6mei2013
ingin jadi yang terbaik antara terbaik
dapat jadi pelajar baik pada 24jun ni
dapat tambahkan friends
dapat jadi lebih solehah *insyallah 
dapat phone sony experia *hahaha
dapat permohonan mara *kuikui 
be a good in relationship with you 
jadi anak yang baik 
--------itu sahaja---------