beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
thankyouuu
✿ Posted on Saturday, May 11, 2013 at 9:55 PM ||
0 comment(s)



assalamualaikumm :)

dah lama amy x updating dengan beloggie amy ;p
rindu yang teramat nak conteng conteng blog , nak blogwalking , nak follow blog2 . HAHA
ke manakah cik amy menghilangkan diri ?
amy tak hilang pun :3 , just amy bercuti ke kelantan je . haha
stop for bebel tak tentu now fokus at topic :D

amy online belog tadi then tengok follower dah mencecah 303 . wow ! double thankyouu yang sudi follow amy :)
ada jugak la yang sudi follow blog yang x seberapa tu btw , amy sangat berterimakasih pada followers amy yang kiut lagi hensem :D
to 300 followers anda akan direview and dapat hadiah doodle dari beloggie amy :)
itu sahaja untuk malam ni :)

*masa untuk blogwalking untuk | Segmen: Tingkatkan follower ke-xxxxx by N.A.D.I.A |