beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
SEGMEN: Review Sampai Lobam
✿ Posted on Wednesday, May 8, 2013 at 9:12 PM ||
1 comment(s)



assalamualaikum

maaf amy sebenarnya dah buat entry untuk segmen ni tetapi amy TERdelete la pulak , masalah teknikal tadi . maaf sangat :'(
okay , tekan banner comel + cute kat atas tu ye *amy jatuh cinta dengan banner tu .ehehe
amy baru je be follower cik penganjur :)
belog sahizatul ni comel + hensem jeee . love it . hehehe . jemput join ye :)

CERITAKAN SERBA SEDIKIT TENTANG KORANG DAN BLOG ?

about me : 

1. amy for shortcut name
2.18teen y/o for this year 2013
3. suka berkawan | peramah | pemalu |
4. nak kawan dengan cik penganjur , boleh ? hehe
about blog

(a) diberi nama : beloggie amy
(b) blog ni dilahirkan pada : may2013
(c) blog ini bertemakan : ala ala kawaii
(d) tema warna blog amy : colourful
(e) blog ni amy gunakan sebagai : diari life amy | tempat untuk menghasilkan karya doodle amy |
(f) jenis blog : amy guna blogskins sebab mudah untuk di edit

itu sahaja serba sedikit tentang amy n blog :)



Labels: