beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
review follower ke 300
✿ Posted on Saturday, May 11, 2013 at 10:21 PM ||
2 comment(s)


assalamualaikum

okay amy nak tunaikan janji amy untuk review follower amy yang ke 300 :)

followers amy yang ke 300 ialah | aini shakinah |

tahniah aini sebab be followers amy yang ke tigaratus :)
salam perkenalan dari beloggie amy ,


ini blog kepunyaan gadis berlesung pipit iaitu adik aini sakinah :) cantikkan ?

header : header bertemakan colourful life . tema warna asas purple . simple but nice . tenang je bila akak tengok blog aini ni . 
background : background adik aini ni berpetak petak halus gitu , tambahan pula warna ungu lembut . wow , comel je :)
note tambahan : keseluruhannya blog aini ni bertemakan warna purple . suka warna purple ye ? blog aini ni ringan je | cepat loading , *trylaa visit blog aini ni
beloggie amy bagi 8/10 to blog aini shakinah .
beloggie amy ada satu lagi hadiah :
scroll ke bawah
.
.
.
tadaaaaaaaaaaa
ini doodle yang akak amy buatkan khas untuk adik aini :)
hope suka ya . warna purple tuu .
tekan gambar tu untuk ambil .*ingat hanya aini shakinah je yang lain Haram ambil . sekian~

(jum follow & bw blog aini )