beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
review belog adik ezateeRoslee
✿ Posted on Thursday, May 23, 2013 at 9:35 PM ||
0 comment(s)



assalamualaikum

malam ni amy nak review blog adik ezatee roslee :) yeahhh ..
amy kenal adik ezatee ni sebab dia ada buat tempahan doodle dekat amy . lagipun sesiapa yang sudi tempah doodle dgn amy blog dia akan direview :)

thankyouu ezatee ..

tentang blog ezatee ::


  • belog ezatee cepat loading .wahh , tak lama nak tunggu cikloading kan terus dapat masuk
  • pemilihan warna sangat soft mcm ezatee :) kak amy fall in love with you belog :)
  • header ? ohsemm gituuu ;) siap ada picture ezatee lagi . menarik2
  • navigation ezatee pulak .. haaa kak amy paling suka navigate ezatee tu . cute sangat .. eii comella 
  • belog ezatee ada banner tau . comel pulak tu :) hehe 
  • totally . belog ezatee tiada satu pun yang tak elok semua nya kelihatan sempurna :) , kak amy seriously suka tengok blog ezatee , pandai je edit . 
  • kak amy bagi 10 /10 markah :)
amy say : kak amy harap ezatee berjaya di dalam dunia blog mahupun dalam stdy :) kak amy tahu ezatee budak baik , kak amy seronok dapat jumpa ezatee . yeahh .. terimakasih atas tempahan doodle tu . hope you like it . okayyyy dik ? ^.^
jemput semua ke belog ezatee roslee ni tau . rugi kalau korang tak blogwalking belog ezatee ni :p