beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
mygirlfriend :* #partone
✿ Posted on Wednesday, May 8, 2013 at 4:25 PM ||
0 comment(s)



assalamualaikumm :)
perempuan kat atas tu girlfriend amy tau :* diberi nama najwa atau wawa :) 
jangan salah faham pulak ye , amy kawan dengan wawa ni sejak zaman jepun lagi wkakaka X) haha lama kan ? takla sebenarnya sejak sekolah rendah lagi , fuhhhh lama tuuu :) and amy sayang sangat dekat dia . wawa ni sweet , baik , pandai , comel and semualaaa :D 
amy memang untung sangat dapat kawan macam wawa ni . dia faham amy and dia ada je kalau time susah time senang . tapi bila dah umur 18tahun ni , masing masing semua dah berpecah , wawa sambung stdy dekat lain , amy dekat lain . uwaaaa terpaksa pisah tapi tetap kawan okay ? 

to wawa : terimakasih sudi jadi kawan tuek(amy) thankyou jugak tolong kongsikan ilmu masa sekolah2 dulu :) wawa memang terbaikk :* tuek sayang sangat wa . please , tolong jadi kawan untuk selamanya :) tanpa wa tuek sedihhh :( iheartyouuu wawa . btw , this year , wawa orang first wish birthday amy , terharuuuu sangat siap bagi kejutan lagi and teddy itu comel macam wa :*