beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
kita kawan :D
✿ Posted on Sunday, May 5, 2013 at 5:55 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum

enrty ni khas untuk kawan blogger amy :)
okay , to cik donut ..
amy nak ucapkan terimakasih kerana sudi kawan dgn amy
cik donut blogwalking belog amy , sudi follow amy and semualaaa
walaupun baru je kenal tapi amy dapat rasakan cik donut ni besttt !! yeahhhh . yang paling best dan lazat kawan dengan cik donut ni dia friendly orangnya . amy kenal cik donut time amy join segmen cik donut . Alhamdulillah ramai yang sudi join segmen first yang di anjurkan oleh cik donut , yang tambah syukur lagi amy pemenang tempat kedua dalam segmen tu :') . Insyallah , lain kali ada segmen yang cik donut buat amy akan join ye :D
sebagai tanda persahabatan cik donut dengan amy , amy  nak bagi header khas untuk cikdonut sahaje !!
design khas direka oleh amy berdasarkan blog cikdonut , amy buat biasa2 je , maaf kalau tak comell :)

....
.....
........
l
o
a
d
i
n
g
....
......
..........
tradaaaaaaaa 
http://1.bp.blogspot.com/-pHvHLz2ZLGw/UYYrSNWAhTI/AAAAAAAABgA/pCHdB73Y8kk/s1600/header+cikdonut.png
copypaste code diatas untuk ambil *cik donut saje # haram bagi org lain :)
* amy buat doodle baru untuk cik donut
*hope cikdonut suka tau :)
jum follow ramairamai cik donut | klik sini