beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
i'm student :)
✿ Posted on Tuesday, May 7, 2013 at 10:54 PM ||
0 comment(s)



assalamualaikum :)

setelah beberapa lama bercuti sebagai pelajar , now amy dah bersedia untuk jadi pelajar balik :D yeahhhh ..
tapi kali ni dah takpakai baju uniform skolah lagi , dah takde peraturan sekolah :p serunukk , 24jun ni amy dah buat keputusan untuk sambung stdy dekat kolejpolytechmara (kptm) di rahsia . HAHA . itu je rezeki amy setakat ni , Alhamdulillah laa sebab diberi peluang untuk tuntut ilmu di kptm . walaupun hasrat amy nak lanjutkan pelajaran di universiti :( tapi result spm amy taksetaraf untuk ke universiti lagi . kecewa la jugaknye . di kptm amy dapat sambung stdy dalam bidang pendidikan awal kanakkanak . wow ! be a teacher :) Insyallah , onedays ..
kos tu pun best jugak , tambah pulak amy minat dalam bidang tuu :') .. and amy berjanji untuk stdy bersungguh sungguh demi masa depan amy sendiri ..
and kawankawan seperjuangan amy masa zaman sekolah dulu tu , stdy leklop :') btw , besok mesti ramai yang join formsixx op ? kikiki ~
okaylaaaa , harap masa amy dekat kptm , ada la yang sudi jadi kawan amy . yuhuuuuu .

setakat tu sahaja entry untuk malam niii ;p