beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
art trade with nurulAtiqah
✿ Posted on Friday, May 24, 2013 at 9:32 PM ||
1 comment(s)



assalamualaikum
malam ni atiqah ajak amy art trade dengan amy ;) thankyouu, dik sebab sudi art trade dengan beloggie amy ni
maaflaaa jika terdapat sebarang kekurangan pada doodle tu .;')
tapi amy dah try de best .whiiiiii ..
atiqah sila ambil doodle kat atas tu ye . tema dia purple sebab si atiqah ni gadis purple tau ;*

coppppppppp ! orang lain jangan cuba curi curi pulak doodle atiqah tu :) kalau nak sila ber art trade dengan amy ataupun tempah doodle di sini | kedai doodle | *murah murah jeee :p
doodle kat bawah ni daripada adik atiqah . so shomelll . merah ? i like it . thankyouu shomuchh



Labels: