beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
art trade with Asma' Sah
✿ Posted on Wednesday, May 29, 2013 at 4:51 PM ||
6 comment(s)


assalamualaikum

entry kali ni art trade lagi :) ilike ...
kali ni adik asma ajak amy art trade dengan dia . so ape lagi jommmm ! thankyou dik sebab sudi art trade dengan kak amy . okay tema doodle art trade kali ni bertemakan si gadis muslimah pinkiee :* selepas terjah blog adik asma ternyata adik ni suka warna pink so amy buat warna pink campur dengan grey sikit . dan hasilnya seperti di bwah ini


okay ini hasil art trade amy khas untuk adik asma :) maaf kalau tak sempurna di mata asma but kak amy dah try de best punyeee ! haha . okay asma sila klik gambar doodle di atas tu then save kay ! adik asma sahaja yang lain Haram ambil !! nak sila art trade dengan beloggie amy or order kay :*

ini doodle from adik asma . comelll kan ? kak amy suka . thankyou again :*


Labels: