beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
art trade with arni lala
✿ Posted on Tuesday, May 28, 2013 at 11:10 PM ||
3 comment(s)


assalamualaikum

hari ni si comel arni jemput amy ber art trade dengan dia ;) yeahhhh . terimakasih dear sudi ber art trade dengan amy tau . thanksalottss ;) okay doodle untuk arni amy buat macam ala ala doodle muslimah pakai dress labuh pastu bawak handbag . cam tu laa . so tema warna amy pilih berdasarkan warna tema blog . blog arni warna blue and pink ! so amy buatlaa doodle tu . hehe so tengoklaa hasil nya :)

L
o
a
d
i
n
g

donee :) sorry ye arni if doodle tu terkurang di mata arni tau but beloggie amy try de best untuk doodle arni ni . hope you like it . thankss again sebab jemput amy ber art trade dengan arni . arni please take your doodle dekat atas tu ye . klik gambar di atas and save ! 

INGAT ! hanya arni sahaja tau yang lain haram  ambil doodle kat atas tu . nak ? sila art trade or tempah :) ty-

ini doodle from adik arni :) cute kan ? hehe thankyou dear :*


Labels: