beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
art trade with adib veron
✿ Posted on Monday, May 27, 2013 at 10:56 PM ||
1 comment(s)


assalamualaikumm ;)
dah lama tak online blog :( sebab ada hal jap . so sangat sooryyy adib amy lambat reply mesej in cbox :)
adib ajak amy art trade :) so okaylaaaa . firstly , amy bw blog adib lu , terjah punya terjah then dapat la idea nak buat doodle yang sesuai dengan adib . pemilihan warna amy lebihkan kepada purple + grey sebab blog adib pun tema macam tu jugak . so buat jelah :) doodle lelaki amy mcm susah sikit but i try ! :D whihiii . lepas tu amy ternampak DP Fanpage adib pegang kamera . oukeh ! buat doodle sambil pegang kamera . dan hasilnyaaa macam di bawah tu ... 
tradaaaa...


maaf ye adib kalau doodle ni tak seindah di mata adib .HAHA . okay , adib only ye yang boleh ambil doodle ni ,yang lain HARAM . 

yang ni hasil art trade from adib veron ;)
comeelllll sangat . thankyou sebab sudi art trade dengan amy :D

Labels: