beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
11 Questions from Aini Shakinah
✿ Posted on Sunday, May 12, 2013 at 2:26 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum

today , amy nak main satu game yang tag blogger lain , tahu kan ? aini shakinah tag amy untuk jawab soalan yang direka khas oleh aini sendiri btw thanks for tag :)


The rules :
  • You must post these rules. Each person must post 11 thing about themselves in their journal.
  • Answer the question the tagger set for you their post. And create eleven new questions for people you tagged to answer.
  • You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  • Go to their page and tell them you have tagged him/her.
  • No tag back.No stuff in the tagging section about "You are tagged if you are reading this" You legitimately (a.k.a really, trust, with all honestyhave tagged 11 people.
about amy
call me amy || tyha
18teen y/o for this year
6mei1995
bakal student at kptm
friendly || amy suka berkawan , jum kite kawan ?
kecik orangnya || tak mampu nak jadi besar , HAHA
mempunyai sepasang mata yang bulot || bulat la sangat kan ?
suka berblogging
suka berfesyen || tetapi halal di sisi Islam . hewhew
suka tengok boy / girl bergigi taring || hensem wooo :)
tak suka make up || biarlah tak cantik tanpa make up .

imagequestions from aini shakinahimage

1. Awak seorang yang ?
2. Apa favourite colour awak ?
3. Barang apa yang awak paling sayang ?
4. Seseorang yang bermakna dalam hidup ?
5. Apa yang boleh membuatkan awak gembira ?
6. Pakai phone apa ?
7. Benda apa yang awak tak suka ?
8. Benda apa yang awak nak sangat ?
9. Pernah terfikir untuk ?
10. Suka subject apa ?
11. Tak suka subjek apa ?


answer from me :


1. amy seorang periang , suka gelak hikhok , kadangkadang pemalu pun ada
2. oren + pink + merah + blackwhite = semua colour lah
3. teddy bear pemberian dari incik hati ;p
4. firstly myparent + myfamily + my incik hati + all friends amy
5. incik hati buat suprise :')
6. sony ericsson || love sony forever ||
7. erm , orang yang sombong + bajet and lipasss || eiuuu , geli kay geli
8. camera lomo + dapat bahagiakan myparents and incik hati + capai citacita as a teacher
9. pernah terfikir untuk jadi yang terbaik di antara terbaik :)
10. masa zaman sekolah dulu amy suka subjek fizik sebab cikgu amy suka bercerita kadangkadang mengantuk pun ade . HAHA
11. masa zaman sekolah jugak , amy tak suka subjek addmath sebab susah sangat kot -.-

questions from amy

1. sejak bila berblogging ?
2. tiga orang yang paling awak sayang
3. nombor yang paling awak suka
4. tempat yang ingin awak pergi ?
5. result upsr / pmr / spm  dapat berapa "A"
6. pengalaman paling ngeri ?
7. pengalaman paling sweet
8. siapa bff awak ?
9. dua barang yang paling awak sayang
10. binatang yang paling tak suka ?
11. nak kawan dengan amy tak *soalan sempoii . HAHA.

Labels: