beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
sorry , takboleh nak follow :(
✿ Posted on Monday, April 22, 2013 at 9:50 AM ||
0 comment(s)


assalamualaikum,

button follow 

ni follower widget


kenapa amy tak boleh follow belog yang ada button follow comel2 tu? contoh button follow mcm kat atas tu . pelik jugak laa sebab dulu boleh aje nak follow belog yang ada button cam gitu tapi now dah takboleh dah .
okay , amy terbaca pasal masalah ni dekat blog siapa ntah --' . hahaha , okay blogger tu cakap kalau button follow yang comel comel tu , ia adaa limitnya ! hah ? betul la kot sebab dulu amy suka guna button follow cam gitu pastu ada sorang blogger ni dia tegur la amy , suruh amy tukar kepada follower widget . ya memang susah la nak pasang follower widget ni sebab amy guna blogskins an . ada faedah jugak guna follower widget ni , sebab bagi memudahkan blogger nak follow blog kita . jadi , amy kalau nak join GA / contest / segmen ke , amy pastikan dapat follow semua sponsor tapi yang guna button follow cam kat atas tu ,sorryla amy dah takboleh follow awak :( jadi cancel la nak join . erm , boleh aje kalau nak jugak letak button follow yang ce comel comel itu tapi pastikan ada follower widget tau ;)