beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
Segmen Makan Donut
✿ Posted on Thursday, April 25, 2013 at 2:38 PM ||
1 comment(s)


assalamualaikum..

hari ni amy nak join segmen makan donut by cik donut :) comel je tajuk segmen tu kan ? hehe
okay , to beloggers yang nak join , tekan banner purple kat atas tu je . yang tak nak join tu , sangat rugi tau sebab hadiah hadiah segmen ni gempakkk ! haha btw , jangan lupa follow syaratsyarat segmen .

 hadiah segmen makan donut

pertama : topup RM50
kedua : topup RM10
ketiga : topup RM5
nota kecil | cik donut kata " dia akan upkan pemenang kepada 5 or 10 pemenang kalau mood dia baik .haha.semoga cik donut selalu keadaan mood baik .amin~ |

 pemilihan pemenang
secara random/rawak.cik donut akan pilih sendiri para pemenang.
siapalah yang cik donut akan pilih ya ? 

 tarikh penting

begin segmen : 25 april 2013
end segmen : 5 mei 2013
who get prize : 6 mei 2013

amy join segmen ni tau :) insyallah , ada rezeki ,boleh menang .hehehe

Labels: