beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
#my art: kegagalan ubat kejayaan
✿ Posted on Tuesday, April 23, 2013 at 8:52 PM ||
0 comment(s)




second art quote by : beloggie amy

assalamualaikum ,
susah jugak nak berjaya ek ? untunglaaa orang yang bijak pandai tu . amy setakat result spm macam tu hanya layak formsix / kolej swasta je tapi takpe ! taksemestinya masuk universiti dapat terus kerja , sekarang pun ramai yang menganggur . so , tak kisah la nak tuntut ilmu dekat mana mana kan ? lagipun kolej pun ada diploma / ijazah nak sebijik macam u . yeay ! jangan sesekali jadi kegagalan itu selamanya . anda masih ada peluang . okayla , kawan kawan amy yang bakal menjejaki ke universiti tu , tahniah .. semoga berjaya ! kepada kawan kawan amy yang bakal jadi pra-universiti pun tahniah jugak ! semoga rajinrajin belajar tau , jangan malasmalas tak pasal pasal taklulus exam . to myself : selamat ke alam student Kptm :) semoga amy dapat jumpa kawan kawan yang best kat sane . doakan kejayaan amy ye . insyallah, semoga amy tercapai hasrat amy nak jadi seorang guru .amin :')

Labels: