beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
#my art : aurat itu lambang maruah
✿ Posted on Tuesday, April 23, 2013 at 8:31 PM ||
0 comment(s)



ni first art quote yang amy buat . susah tak ape janji minat .kali ni art quote amy tentang aurat 

ini peringatan untuk diri amy dan saudara islam :')

aurat itu perlu ditutup dan dijaga :)
sebagai islam kita wajib menutup aurat. aurat itu lambang maruah seseorang . jika aurat tak terjaga maka berkemungkinan maruah kita akan tidak terjaga .
sekarang ni dah jadi trend tau , pakai tudung tapi terbuka sana sini .pakai baju nampak lengan ,pakai baju ketat sendat habis nampak lapisan ozon kat perut tuu . tak malu ke ? jika sayang maruah sila tutupkan ia . zaman makin canggih sekarang tapi agama pulak makin lapuk . entah laa kenapa jadi macam tuu --' .. satu hal lagi , dah bertudung lingkup tapi perangai pulak yang macam apa entah , upload gambar peluk pakwe , pegang tangan . islam ke tu ?? sedarlaaa sebelum ianya terlambat . ajal maut kita taktahu kan , nak ke mati dalam keadaan macam tu . nauzubillah , semua orang tak mahu .. jadi taubat sedia ada untuk membantu anda semua . keampunan itu masih ada jika anda betul betul nak berubah ke arah kebaikan .insyallah.#fakta: amy tak berniat untuk kata kat sesiapa pun just bagi peringatan untuk diri sendiri dan amy taip berdasarkan keadaan sekeliling amy sendiri :)
bukan perempuan sahaja ada aurat tapi lelaki pun ada jugak ! nantikan part aurat lelaki :)*promosi !!

Labels: