beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
art trade with munirah :)
✿ Posted on Monday, April 22, 2013 at 5:27 PM ||
2 comment(s)


from : beloggie amy

from : munirah

assalamualaikum

ni second art trade amy :) tapi kali ni amy art trade dengan belog munirah . yeay ! amy saje je art trade . lagipun takde pape yang nak buat so kita conteng conteng jelah ;) doodle kat atas tu khas buat munirah . hope sudi terima , maaf kalau ada kekurangan pada doodle tu . orang lain jangan copy ya !

to munirah ; sila klik pada doodle ats untuk copy gambar tu ye

Labels: