beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
art trade with mel_amalina
✿ Posted on Monday, April 22, 2013 at 9:32 PM ||
2 comment(s)



assalamualaikum

malam ni amy nak ber art-trade dengan cik mel_amalina . belog melamalina comey sangat . simple tapi comel :) okayla doodle kat atas tu amy buat seikhlas hati amy untuk cik mel :) maaf ada kekurangan pada doodle kat atas tu sebab amy baru dalam dunia melukis doodle , whehehe :) hope cik mel sudi terima doodle ni .sila klik pada gambar di atas untuk ambil . ingat cik mel_amalina je okay ? yang lain no way . hehe :)

ni art trade dari melamalina :)

Labels: