beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
terimakasih "top komen"
✿ Posted on Monday, February 4, 2013 at 8:54 PM ||
4 comment(s)


assalamualaikum

ha ha ha blog amy ada top komen ? wow ! *tak hebat pun -.-

btw amy nak hargai pengomen blog amy ni . dia selalu komen blog amy and komen dia pun semua positif ! terimakasih :')
dan amy nak umumkan TOP komen untuk blog amy ialah akak Farah Waheda Wahid ! ! akak farah selalu komen entry amy . sangat terharuuuu >.<
oleh sebab itu laaa , amy nak kasi sesuatuuu for akak farah
only akak Farah jeeee .
 .
.
.
.
.
l
o
a
d
i
n
g
.
.
.

http://3.bp.blogspot.com/-g0lutU22uOo/UQ-sLqL5DSI/AAAAAAAABDY/CyVhGjk2bB4/s1600/akak+farah.jpg.gif
*kalau sudi ambil doodle kat atas tu ,copy code di atas tau akak 
tadaaaaaaaa . inilah hadiah sebagai tanda terimakasih untuk akak farah . harap akak suka doodle yg amy buatkan khas untuk akak :) btw , maaf kalau nampak buruk sikt gambar doodle tu tau . amy baru belajar :) nanti dah pro amy buatkan yang lebih superbbb ! okay kak ? oh lupa salam perkenalan dari amy untuk akak . harap akak terus support blog amy ye . amy doakan akak supaya lebih berjaya dalam apa jua :D

p/s : sila ke blog akak FARAH untuk blogwalking + follow :D
.