beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
1st GA by NYNA-Barbie Giveaway
✿ Posted on Tuesday, February 19, 2013 at 10:26 PM ||
3 comment(s)


assalamualaikum

hari ini amy nak join  giveaway by nyna :) auwwwm, awak yang baca tu sila la join ye. nak join ? nak ? sila tekan banner comel kat atas tu ye :) syarat syarat dia tak la susah tau . and giveaway ni ada hadiah ! best :) apelagi tunggu . klik | klik | klik banner tuuuuu

le'rules

me " warganegara Malaysia "
done have a blog
done to follow blog nyna and be follower 231
 not done follow your twitter*maaf amy betul2 takde twitter :(
done buat entry
done tag one , two , three
done leave link in ur entry :)
tamat : 20/03/13 

le'present

topup celcom , maxis , digi RM30
 x1pemenang
topup celcom , maxis , digi RM10
  x2pemenang
topup celcom , maxis , digi RM5 
x2pemenang
tudung bawal bercorak
 x2pemenang
shawl bercorak
 x1pemenang
blog review by Nyna 
x5pemenang
bloglist by Nyna selama 3 bulan

*PERHATIAN 
pemilihan pemenang berdasarkan : pemilihan nyna sendiri , juga dipilih berdasarkan blog comel + kemas serta entry yang menarik.

Labels: