beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
yeah ! i'm done :)
✿ Posted on Monday, January 7, 2013 at 12:06 AM ||
4 comment(s)



assalamualaikum !

hai readers and semua *lambai tangan
lama jugak jari amy tak tekan keyboard ni . missyouuu semua ! hewhew . backtotopic , amy done half editing blog amy :) Alhamdulillah , different lah dari yang dulu kot . *perasan kejap . tapi amy tak edit full just tukar header , add sidebar , background . tu je kot . yang best nya amy dah ada sidebar teddy . cuba tengok kat tepi tuu . dia kelipkelip mata dia ,kan ? :) susah jugak buat teddy tuu . banyak benda kene buat,Alhamdulillah ,lastly siap jugak ! . ngeee ~ and yang part header pulak amy buat ala ala simple . tengokk doodle bertudung merah tu , this doodle by Yaya's own blog ♪ . thanks to her :) okayyyy , takmo cakap banyak banyak .

#big thanks to adik irna sudi Stalk and semua semua lah , loveyouuu .
#to mr right , honestly miss youu and waiting you and love youuuuu . *err jiwangg  ._.