beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
Worniojowo Giveaway by Wanynaziar
✿ Posted on Monday, January 7, 2013 at 3:30 PM ||
1 comment(s)



assalamualaikum

amy join GiveAway by wanynaziar :) .yang dijemput oleh penganjur sendiri .thank a lot :)
gempakkk tau GA ini . banyak  hadiah untuk dimenangi oleh anda yang join.so tak salahkan nak try ? apa lagi tunngu , awak nampak kan banner pink comel  kat atas tu ? sila tekan tau bagi yang nak join ! syarat dia sila patuhi . mudah sahaja :D rugi tak join ! ! amy dah join , anda bila lagi ? *mcm iklan je kan ?kat bawah ni amy listkan semua hadiah GA ni . double wow =o

senarai hadiah 
ayoyoyo hadiah GA ni banyak sangat tau >.< amy shortcut kan hadiah dia tau 

✿doodle x5 -by - adib
doodle Fullbody x2 - by Azza 
review blog x2 - by farahuda
review blog x3 - by hazirah
review blog x3 - by liham hati qa Qaisara
review blog x3 - by maisarah rahim
edit blog x1 - by sheda ucu 
 bloglist one month - by raja farah azian 
doodle | header | edit blog *pilih satu shj x3 - by asa banie 
baucer RM3 x2 - by eymasu  
baucer RM10 x3 - by pupel liyana shop 
tasbih x2 -by mazlina 
vitamin x2 -by pupel liyana shop
single shoulder bag x1 -by miszsheyla 
1 set button of sosialnetwork x1-by farahuda 
crystal collagen eye mask 3packets + food holic face mask 1pcs -by farahafiza 
topup RM5 x10 -by shaira | mr.Apih | aini zakaria  
topup RM10 x7 -by maisarah rahim | aimi roslan | w.echa 
 topup RM30 x1 by- dunia wilma 
topup RM50 x2 by- lee athira 
edit blog x1 | header x1 | cursor nama x2 | footer bgambar x1 | review blog x3 by-aimi wardina




how to wins ?

top refferal
entry menarik + comel + pandai mengampu
blog terkemas + menarik + ringan 
Random.org

GIVEAWAY tamat pada 25 | Januari | 2013  bila cukup 7o peserta *anda belum terlambat lagi
GIVEAWAY TERbatal jika kurang 3o orang *awak awak awak marilah join .tambahkan peserta :)
 || dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim saya join.maaf jika amy TERsilap taip or pape .jika salah sila komen tau :) one more sorry sebab entry ni TERlalu panjangkan ? hewhew || 
#amy tags : si comel . si cantik

Labels: