beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
segmen jom blogwalking
✿ Posted on Sunday, January 27, 2013 at 3:53 PM ||
19 comment(s)





now ! amy nak je je joinn segmen " JOM blogwalking by nabila biela" . amy dah join , awak dan awak bila lagi ? meh join segmen ni , nak join nak try ? sila tekan banner comel kat atas tu ye . follow syarat segmen *wajib tau :) sooooo , dengan rasmi amy join ye ! amy listkan hadiah untuk segmen ni , nak bagi korang terliur siket :) whihihi 



hadiah-hadiah

| ini hadiah for kategori RANDOM.ORG |

brooch | 12 pemenang |

tudung bawal |3pemenang|

shawl |1pemenang|

topupRM30 |pemenang for blogger lelaki|

| hadiah kategori special |

chiffon cerutti -red (Rm85) | 1 pemenang |

kaftan chiffon-orange(RM95) | 1pemenang |

kattie renda maxi-pink (RM85) | 1 pemenang |

maxi seri-light blue (RM75) | 1 pemenang |

blouse | 1 pemenang |

baju tshirt muslimah | 2 pemenang |

BB plus colagen drink untuk awek muda (RM180)

DOUBLE HEBAT kan hadiah hadiah untuk segmen ni , okay korank nak jom JOINNN tau :)
okay ,itu saja . nak pergi jalan jalan untuk peserta yg join segmen ni *wait me :)

segmen tamat : 10 | 02 | 2013





Labels: