beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
ribut taufan SUNOMU akan berlaku di pantai timur ?
✿ Posted on Monday, January 7, 2013 at 6:21 PM ||
2 comment(s)


assalamualaikum

now , banyak berita tentang ramalan ribut taufan SUNOMU yang akan berlaku di Pantai Timur . ya Allah ,selamatkanlah kami dari bala bencana tersebut.dari  sumber ,mengatakan .ribut taufan ini sekarang berkemungkinan besar sedang menhala ke Terengganu dan di jangka kawasan daerah Dungun yang paling teruk,kelajuan ribut sunomu in adalah selaju 150-170km/jam . MASYAALLAH :( *YA, Allah jauhi dan lindungilah kami dari bencana ini . di kawasan dungun bakal teruk ? ya Allah ramai sangat ahli keluarga amy kat sana .harap sangat semua ni tak berlaku :(
terkini ! warga HSNZ (hospital terengganu) sedang menyimpan barang barang yang berada di tingkat 1 dan berpindah ke tingkat atas.
seterusnya pergerakan air pasang dan ombak semakin besar kini telah menghampiri dan kedudukan terkini di pesisir pantai Rusila di Marang telah hampir ke paras amaran .serta angin kencang dijangka kan bermula malam ini di daerah Marang & Kuala Terangganu.WALLAHU AHLAM
sumber ini dari Hamba Allah .maaf jika ada kesalahan di atas maklumat ini.
patut la tetiba je kat area amy tinggal ni bertukar menjadi gelap gelita macam nak ribut .perasaan takut tu memang ada, tapi bila dipikir secara logik mungkin ini adalah sebahagian balasan ataupun amaran dari Allah untuk HambaNya yang mengingkari perintahNYA.ada hikmah disebalik kejadian :')
sama sama lah kita berdoa agar dijauhi dari bencana ini *prayforPANTAITIMUR

UPDATED : di Malaysia hanya terkena tempias di tahap rendah sahaja *alhamdulillah