beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
Ina 1st Giveaway
✿ Posted on Thursday, January 3, 2013 at 4:57 PM ||
11 comment(s)



assalamualaikum

alhamdulillah masih berpeluang untuk join GA by ina . okay , nak jugak ke ? jum2 join . awak hanya tekan or klik or picit banner sweet kat atas tu je . mudah bukan ? haa , bila dah tekan tu jangan lupa pulak ikut semua syarat syarat GA ni . amy done to follow blog sponser also blog ina and like semua pages cuma twitter je tak boleh nak follow sebab amy tak ada twitter lah :) sorrie . okay tengok hadiah untuk GA ina :

cara pemilihan pemenang plus hadiah 
tempat pertama
| satu Top | Blog review | Bloglist sebulan | 

kedua

| shawl | Blog review | Bloglist sebulan | 

ketiga 

| shawl | Bloglist sebulan | 

saguhati (x4)

| 3 mini domokun HP Strap | 2 keychain Handmade Felt | 10 pins shawl | 2 pins |

random.org (cabutan bertuah)

- topup RM5 (2pemenang)
 - header blog by AD (3pemenang)
 - full edit blog by AD (1pemenang)
 - header blog by SARAROSE (5pemenang) 

tarikh tamat GA : - 7 [ januari ] 2013 | pada jam 12 p.m #isnin
*jika ada halangan tarikh and masa akan Diubah !
tarikh umum pemenang GA : - 8 [ januari ] 2013 | pada jam 6 petang #selasa

mangsa tag : one . two . three dan semua readers&follower amy 
wahh , dah macam karangan :) . dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim amy join X)


Labels: