beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
CONTEST BLOG PALING CANTIK 2013
✿ Posted on Thursday, January 3, 2013 at 12:08 PM ||
7 comment(s)



assalamualaikum .

in year 2o13 , ni first #contest amy join ! contest nya bernama contest blog paling cantik 2013 by Atikah Sukri :] sesiapa yang nak join klik | tekan | picit banner comel kat atas tu sahaja . yang paling best syarat contest ni teramat la simple sangat . tak caye ke ? lihat bawah :

de'syarat-syarat
o korang mestilah "blogger" |mesti ada blog|
o malaysian
o WAJIB follow blog atiey | link blog atiey | serta LIKE fanpage atiey | link fanpage atiey | *dekat sidebar blog atiey pun dah ada korang just LIKE ajee :D

#walaupun syarat dia simple tapi hadiah dia GEMPAKK !

de'hadiah
o pemenang blog paling cantik : RM50
o saguhati (2x) : topup RM20

tarikh tutup : 3o januari 2o13

nak tahu yang seterusnya sila ke blog atiey sendiri :) dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim amy join XD


Labels: