beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
awak ISLAM ? *tolong baca //
✿ Posted on Saturday, January 26, 2013 at 12:16 AM ||
1 comment(s)


assalamualaikum

amy sebagai orang ISLAM , hari ni amy nak share satu story | harap awak dan awak baca ye | ambil iktibar atau pedoman untuk diri kita sendiri ,lepas tu sila share cerita baik ini untuk saudara saudari ISLAM sekalian .amy baca petang tadi dan pasang niat untuk sebarkan cerita baik ni dekat blog amy . tak salahkan .

sila ke blog ni -->

|| RENTETAN PENGALAMAN DI HARI HARI TERAKHIR SITI HAJAR BINTI AHMAD SABIR ||

lepas je baca entry tu , sedih ada , simpati ada , takut ada . sebaik arwah pun , arwah terpaksa hadapi semua tu , acamana lah nasib kite kan ? tak tau la , marilah sesama berfikir ye ,jangan asyik leka dengan duniawi je . fikir la jugak akhrat kelak nanti . al Fatihah buat arwah siti hajar binti ahmad sabir-