beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
200 follower *thankss
✿ Posted on Monday, January 28, 2013 at 11:46 PM ||
3 comment(s)


assalamualaikum

*entry review*
jutaan terima kasih kepada semua blogger yang sudi follow blog amy . terharu pun adeee nihh :')
yelaa blog amy just nothings . yang paling istimewa , thankyou yang sudi terjah , baca entry amy *ade ke ? haha . btw , kat atas tu baru intro , nak bagi penghargaan sikit :") .

TAHNIAH for follower amy yang ke 2oo

ini dia follower amy . cantik kan kakak ni :)

awak akan direview dan di bloglistkan di blog amy *yeay yeay  . blogger yang bertuah untuk kali ini ialah . big clap for ---->  miz rizhani <---- . tahniah ye awak sebab sudi jadi follower amy :')
baru tadi amy follow dan blogwalking blog hani . nak tahuu tak blog kakak hani cantikkkkk sangat . tak caye tengok kat sini tau || blog hani || . cantik bukan ?

amy nak review siket ye ::

cun kan ? 

amy fall in love with header awak , sangat cunnn :"] , buat amy satu boleh ? hehek . header awak simple tapi cantik .
then,blog awak jugak | cepat loading | kemas | pinkie mix purple  | simple tapi nice | *tepuk sikit
keseluruhannya blog kak hani memang ohsemmm + cantik macam akak *ikhlas ni .
amy baru je follow blog hani ni , insyallah lepas ni amy bw blog awak , okayyy ? btw selamat berblogging . salam perkenalan dari amy :)

jum follow // blogwalking  blog hani . follow akak comel tu tau