beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
Segmen Up Follower Bulan Disember
✿ Posted on Monday, December 17, 2012 at 12:50 AM ||
28 comment(s)



assalamualaikum

sekali lagi amy join segmen up follower ! oyeahhh (y) okay okay kali ni kita join segmen by farra izzaty :)
syarat syarat segmen ni senang diikuti tau . so ape lagi . korang yang teringin atau memang nak join segmen ni ,korang just tekan banner comel dekat atas tu je tau# mudah bukan ? lagipun bila kita join segmen macam ni follower kita pun semakin bertambah :D




*ada hadiah for seorang yang diadili oleh random.org
*semua yang join segmen ini akan di masukkan ke bloglist farra izzaty 2013
*PERHATIAN#apabila senarai peserta di update korang mestilah blogwalking and follow
*nak tahu selanjutnya sila tekan banner di atas 

#to yang join segmen ni . amy akan follow semua *kecuali yang ada sebarang masalah teknikal di blog anda . okay dah follow tu , rajin rajin lah follow amy balik tau :D

Labels: