beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
Segmen : Blogger Awesome By Nurul Izzaty
✿ Posted on Friday, December 7, 2012 at 2:04 PM ||
1 comment(s)


assalamualaikum :D

today amy nak join segmen by Nurul Izzaty . baru tadi si amy jejalan kat blog izzaty then nampak SEGMEN ! errr , saya nak join boleh ? hehe. btw, amy nak try je . menang kalah adab pertandingan so tak mengapa kalau tak menang :D just for horey horey . oke taknak cakap panjangpanjang . jum join ! just click banner comel kat atas tu je :D senang bukan . before that baca syarat syarat segmen ni dulu .


le rules

  • #wajib  Like fanpage Zaty  
  • Buat satu entry yang bertajuk  Segmen : Blogger Awesome By Nurul Izzaty*wajib
  • Tempekkan sekali banner (yang tak seberapa) kt entry korang 
  • #wajib  Tag 1 0rng rakan sahaja ( Pastikan dia tahu ) 
  • Sapa dh siap.Sila letak link k0rang kat kotak komen blog izzaty :D
le present

  •  Doddle x3 - 3 Pemenang
  •  Header x 2 - 2 Pemenang
  •  Bloglist bersama saya sendiri selama 5 bulan. - 5 pemenang
  •  Blog akn di review dan akn di promote oleh saya sendiri - Semua yang menyertai
  •  akan datang . :D

how to be a winner

  • Design blog yang menarik/awesome dn loading nya kene cpt aw..
  • Mengikut semua peraturan yng saye berikan yer.. ( sapa yng x ikut peraturan...akn dibatalkan penyertaan peserta )
# okayy .itu sahaja . sorry tau izzaty entry kat blog amy panjang sedikit . :) ,honestly amy join this segmen .
tag : farah

Labels: