beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
Segmen Blog Chomel
✿ Posted on Sunday, December 16, 2012 at 10:59 AM ||
1 comment(s)


assalamualaikum

okay . amy join segmen blog chomel by mrs.wanida :) . pada sesiapa nak joins . alihkan dan picitkan mouse korang dekat  banner comel diatas :) kali ni syaratsyarat dia senang untuk diikuti .korang perlu ikut taw ;p


hadiah

pertama : handbag
kedua : purse
ketiga : purse
saguhati x 3 : belt chantik + comel

ni soalan perlu jawab :
Haa.. Sekarang turn korang nak puji memuji blog koranglah kan.. Apa yang chomel pada blog korang tuh 
okay , blog amy tak ade pape yang comel . hanya simple :) . apa yang penting warna pink wajib ada dalam blog amy *hehe sama dengan blog mrsWanida kan ? . okay itu sahaja kot. lain orang lain pendapat kan ? apa yang penting sekarang amy join segmen yang cumil ini . hadiah dia pun comelcomel je .jika menang anggap la satu rezeki kalau kalah pun anggap satu rezeki jugak so terserah kepada mrswanida untuk memilih para pemenang :')
okay . maaf entry ni dah macam karangan kot . hehe .

amy tag : semua followers amy and semua blogger :D

Labels: