beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
Giveaway GEMPAK Cuti Sekolah
✿ Posted on Monday, December 10, 2012 at 7:16 PM ||
0 comment(s)



assalamualaikum

yeay , amy nak join ga GEMPAK cuti sekolah by eira shamiera :) , hadiah dia banyak gempakk . jum join ! just tekan banner comel tu then patuhi serta JUJUr dengan peraturan GA ni , okayyy .

le'rules 
  • Beralamat di Malaysia sahaja
  • Mempunyai blog.Satu orang satu pernyertaan sahaja.
  • Tidak mengikut umur.Join je okey,,
  • Follow Miera dan Like fanpage[ada di sidebar miera tu] kalau sudi (kalau tak follow macam mana nak tahu pemenang)
  • Wajib untuk menFollow,Like dan Subcribe Sponsor.tolong JUJUR
#selanjutnya tekan aje banner kat atas tu :).

Labels: