beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
Giveaway : Akhir Tahun vs Awal Tahun by Nurul
✿ Posted on Wednesday, December 19, 2012 at 9:58 PM ||
1 comment(s)



assalamualaikum

satu lagi amy join GA :') . kali ni amy join giveaway awal tahun vs akhir tahy by mia-udax.blogspot.com . Okay , jum joins GA ni . hadiah gemPAKK tau ! sesiapa yang nak join atau ada keinginan nak sertai GA ni . sila klik atau tekan atau picit banner comey kat atas tu je# tak susah kan ? okay .baca syarat syarat GA ni dulu ya then turuti semua peraturan GA ini.kat bawah ni amy nak listkan hadiah yang bakal peserta perolehi

hadiah

Blogger Terbaik 
- kain telekung ( 1 pemenang )
Top Reffrel
 - kain telekung ( 1 pemenang )
Special Winner 
- jubah *berdasarkan cabutan bertuah ( 1 pemenang )
Entry Terbaik 
- topup rm 5 celcom ( 1 pemenang )
-topup rm 5 ( 1 pemenang )
10 Peserta Terbaik
-review blog ( 10 pemenang )
Random Winner | cabutan bertuah daripada ahli keluarga |
-review blog (2 pemenang )
-ebook 1001 resepi ( 20 pemenang )
-accessories ( 3 pemenang )
-voucher RM5 ( 3 pemenang )
-bunny HP strap ( 3 pemenang )
-bloglist forever ( 5 pemenang )
-cokelat ( 1 pemenang )
-rantai silver ( 1 pemenang )
-doodle full body ( 2 pemenang )
-doodle ( 3 pemenang )

#you and you dah lihat kan hadiah hadiah GA ni ? gempak bukan ? 
dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim amy join 



Labels: