beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
entry for batch 97's :')
✿ Posted on Tuesday, December 18, 2012 at 9:03 PM ||
0 comment(s)



assalamualaikum

semua orang dah tahu kan apa yang terjadi esok hari ? oh yess ! besok result PMR akan keluar ! takut ? gementar ? tak sabar sabar ? HAHA macam macam perasaan yang akan terbit dalam hati adik adik batch 97 , right ? okayy . jangan lah terlalu takut , just cool and doa supaya dapat terima segala keputusan besok hari . harap result yang bakal korang perolehi besok memuaskan hati adik adik dengan segala usaha yang adik lakukan sebelum ni :') . si amy hanya berharap semua batch 97's dapat result yang cemerlang .jangan kecewa if result korang tak memuaskan hati or pape . ingat SPM masih menanti ! just wake up ! teruskan usaha for next year and the next year ( two years more ) . to adik adik yg amy kenali and kazen amy | sha | & | daniel | harap korang korang dapat result gempaKK ! okay .! aminn . 


*ingat bila dah BERjaya ingat Allah ye dan bila Gagal jangan jatuh teruskan usaha anda .insyallah :D