beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
Cari Followers Untuk Blog
✿ Posted on Tuesday, December 18, 2012 at 8:04 PM ||
2 comment(s)



assalamualaikum

one more time amy nak join segmen ! kali ni amy join segmen simple by cik kucing meow :)
okay .syarat segmen ni sangat simple >.< *apalagi tunggu JOM joins ! just klik banner comel kat atas tu . senang sangat kan ? jum join ramai ramai :) tambah followers anda 

  • ada dua hadiah mesteri disediakn 
  • semua yang join akan disenaraikan dalam bloglist cik kucing meow 
  • penganjur jugak akan buat review untuk blog yang join
Jawab soalan yang simple ni : "Artis Kpop yang u'olls minat & lagu dorang yang u'olls suka bangat.

     hehe .soalan ni :) okay .sebenarnya amy tak berminat sangat dengan kPOP tapi kadang kadang amy join je lagu kPOP ni . amy berminat dengan G-na dengan kumpulan super junior . oyeay . bagi lagu pulak of coz amy suka lagu black and white (g-na) and no other (super junior ) 


Labels: