beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
sahabat ;(
✿ Posted on Saturday, November 24, 2012 at 8:26 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum

dear sahabat,
nak cari betul sahabat , susah kan ? apa salah amy ;(
kadangkadang ok kadangkadang tak . kenapa mesti bermasam muka ? kenapa mesti ada perasaan iri hati ? banyak ke dosa amy ? haishhh , sumpah amy tak paham kenapa kawan amy yang selama ni gelak samasama then bertukar jadi perasaan benci membenci ? why why why ? tolong la , harap jangan macam ni . bukan salah amy wooooi ! dah la gaduh masa examm . aku takot .kalau salah amy just say . just say ! amy tak boleh buat apa just boleh mintak maaf . ye memang selama ni amy banyak susah kan awak . tak kan la pasal kecik awak nak perbesarkan ? ohkawan . janganlah jadi bebudak sangat . ;p . please think positive .just facetoface . tak susah kan ? so dear friend please dont forget , who helps you when you alone ? who who ? just think .(m)