beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
new frenmie :)
✿ Posted on Wednesday, November 28, 2012 at 11:23 PM ||
0 comment(s)



she hajar *left :)

assalamualaikum

update time :)
now,amy dah dapat seorang kawan baru dalam hidup amy , welcome to amy's life :)
okey , amy ni memang suka berkawan . and sape sape yang nak jadi kawan amy ,boleh la , dalam dunia ni kita tak boleh sombong tapi kita harus tahu sometime tu perlu ada sikap sombong jugak . hehe :) back to topic kat atas tu , yeayh memang betul amy ada kawan baru . dia gegurl okey ! nak mention sikit nama kawan amy niy *hajar ? cantik kan nama tu :) haaa macam tuan dia jugak . she pretty she kindly  she from sekolah agama . tuink2~ takleh intro banyak2 , sometime amy perlu private sikit ;) . dia baik sangat taw . best dapat kawan dengan aja . apa pum rintangan yang ade amy still sudi nak berkawan dengan aja sebab bila amy nak benci seseorang tu amy takut orang lain akan beribuberibu yang akan benci kat amy . ohhtakkmauu :) so ,prinsip amy for true friend : i dont like know u as a friends but i want like know u as a bestfriendforever . make honestly , smile and peaceful :) yeay ! . hajar , kak amy is nothings . tapi lame kelamaan aja akan kenal kak amy . hehe :) iloveyoufriend