beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
nak edit blog ?
✿ Posted on Friday, November 30, 2012 at 6:48 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum

ehem ehem . semalam dah try edit blog adq anis so lepas ni amy akan edit blog untuk kawan amy pulak. best jugak an editedit blog ni btw sometimes tu atas mood jugak. amy bukan nye pandai sangat just sukasuka *hehe . for sesiapa nak suruh amy edit blog , buat blog , ajar cara nak main blog , amy kan buat and ajar setakat amy boleh la . bayaran tak dikenakan . pahala dah cukup . haha . *baik la sangat ;p BUT  untuk sesiapa yang nak edit full yang tu ada la kot bayaran dia sebab bila dah full edit termasuk la *new header *new cursor and semuasemua lahh .so amy kan buat semua tuu sendiri :)

#just for information & kerja budak lepasan SPM  :)