beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
how about your spm !
✿ Posted on Tuesday, November 27, 2012 at 6:29 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum

yeayyy merrrrdekaa tapi jap ,opps lupa eh ada one paper lagi ;(
hehe , acamane exam spm ? oke ? boleh jawab ? soalan susah ? ayayayayaya . kenapa PERLU tanya soalan macam tu eh eh eh ? amy malas nak jawab time ada keng kawan tanye . haha sombong betoiii , bukan sombong tapi acamtu lah . but this time this waktu amy nak kongsii pengalaman exam spm !! to batch12 anda hampir bebas :D okeee , exam spm versi 2012 ni ada susah ada senang ada sederhana . campurcampur --' btw amy sekarang risau paper sejarah dengan fizik . baca yang lain , yang lain pulak dah yang TERkeluar . hehe :) syok gila kot bila terkena situasi cam tuu . rasa nak gigit je meja .gagaga ! tapi takpe , amy dah usaha dah try dah buat ape yang terdaya , semuaaa dahh :') noww , saya amy saya redo dan pasrah serta tawakkal . sejarahhh tak isau mana . memang dah tak minat sejarah kott --' . yang isau paper fizik . jika tak dapat result yang memuaskan, saya janji saya akan ambil exam fizik balek . stop . korang and korang takpe lah dah pandai dah . amy ni apeee ? hehek , btw . satu paper lagii . paper LK . waitt me :) . i try do de best , insyallah . doakan untok kami si SPM . amin.>,<