beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
full edit for blog aniss
✿ Posted on Thursday, November 29, 2012 at 7:25 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum ,

fuhh , baru je lepas siap edit blog adq aniss :)
almaklum lah , exam dah habis separuh kan ? soo ,kebetulan adq anis suruh si amy edit blog dia ,so amy on jelah an , lagipun blog adq anis dah lengkap dah cuma nak kena ubah sanasini sikit , so rumit tu tak la serumit :) *ayat keling ~ so adq anis umur baru 11 tahun so citarasa dia mesti nak yang comelcomel kan . hope adq anis like and enjoy , bia ada semangat sikit nak contengconteng blog uh .

*jUM TERJAH blog adeq anis # klik here :)