beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
trial ohhsusah :(
✿ Posted on Wednesday, September 12, 2012 at 6:37 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum

huh , baru sekarang amy buleh taip keyboard . hehe . busy mehh :)
hari ni tamat la sudah exam of trial ! yeay serunukk . tapi kan kan exam kali ni banyak susah la . nak nak subjek math mode , alah susah sangat . hope result kali ni tak down sangat . err trial tu . law dapat result yang ko jawabnye mati la amy . HAHA . takpe la , amy dah usaha so ape pun yang amy dapat amy terima je . okey . spm is coming ta lame lagi so get ready to spm ! oyeay oyeay . btw , thnks to suhail always support me . thanks ye awok sebab ta henti henti doakan amy . nahh iloveyou :)
tapi yang malang nye exam kali ni , skula amy terpakse exam balik sebab segilintir badstudent yang tiru skema jawapan paper one kimia . ohmaiii , so kelas amy terpakse dan dipakse exam la balikk . ta susah mane kot exam tadi .hope dapat yang terbaik la . hehe .moralnya jangan la bajet pandai sangat sampai tiru jawapan skema . susah kan orang je :) so untok diri amy , banyak yang perlu dibaiki lagi . ollright !

bye to trial hye to spm :#